Stoffen vlaggenslinger CIRCUS in mini & maxi

Welkom hooggeëerd publiek en geef uw ogen de kost. Vol trots verwelkomen we onze nieuwste slinger CIRCUS in de arena! Met in het kielzog drie vrolijke mini’s. Zie hoe slim ze zijn opgerold in grote en kleine plastic flessen. Kijk ze buitelen en wapperen met hun kleurrijke vlaggen. Lang en kort, hoog en laag, in weer en wind.

Slinger CIRCUS is een feestelijke kleurenfontein. Elke vaan bestaat uit twee bonte contrasterende kleuren. Met twaalf verschillende kleurencombinaties en 24 vlaggen is slinger Circus een eyecatcher op elke partij. De lengte van de slinger is maar liefst twaalf meter. Net als de vlaggen slingers SUN en COOL die we vorig jaar al lanceerden.

En of dat nog niet alles is: Van al deze drie vlaggen hebben we een mini variant gemaakt. 16 kleine vlaggen met hetzelfde design als hun maxi broers hangen stevig aan een band van 3.75 meter. Ideaal om mee te nemen voor een feestje op locatie. Het flesje waarin de slinger past met gemak in een handtas.

Want net als de grote vlaggen zijn de mini’s verpakt in een plastic fles. Zo maken we tastbaar duidelijk dat de vlaggen in een vorig leven plastic limonadeflessen waren. ENGEL. wil het leven vieren met duurzame producten. De flessen die na eenmalig gebruik zijn weggegooid, zijn nu slingers die een leven lang kunnen meegaan. Alle ENGEL. slingers zitten stevig in elkaar met dubbelgestikte vlaggen.

En zoals ENGEL. gewoon is: Er zijn slingers in vele smaken, zodat er altijd wel eentje bijzit waar jouw hart een salto van maakt!