2020, een jaar met mooie ronde getallen

2020, een jaar met mooie ronde getallen. Een jaar waarin ENGEL 15 jaar zal bestaan en een jaar van ontwikkeling. Met een frisse blik zijn we dit jaar begonnen. Met trots lanceren we vandaag onze nieuwe website. Administratie en digitalisering is niet mijn leukste hobby en ik zag er dan ook vreselijk tegenop. Met een goed team om me heen hebben we een prachtig resultaat neergezet en kunnen we zeggen dat we per 1 januari 2020 100% digitaal zijn. Nou ja, misschien niet helemaal want ik blijf  dol op kaartjes sturen en de persoonlijke contacten met onze klanten en collega ondernemers.

2019, het jaar dat het tijd werd om het hart van ENGEL. weer te laten kloppen. Het product waar het allemaal mee is begonnen, de stoffen slingers, waren al maanden uitverkocht, we liepen tegen productieproblemen aan en het ondernemen ging me steeds meer tegen staan. Ik werd geïnspireerd door een een artikel over Ingrid Fetell Lee dat in de Happinez stond luisterde naar haar ted-talk. Ook wilde ik meer met mijn handen doen en heb een zeefdruk- en vilt workshop gedaan en ik kwam er tijdens een organisatieopstelling achter dat de stoffen slingers symbool staan voor het hart van mijn bedrijf ENGEL. 

Tijd voor actie, er moesten nieuwe slingers komen. Een duurzame slinger voor het leven, gemaakt van oude plastic flessen met nieuwe verfrissende ontwerpen. En het resultaat mag er zijn. Twee nieuwe stoffen slingers verpakt in petfles, SUN & COOL. En begin dit jaar zullen we een nieuwe slinger en drie mini varianten lanceren.

2019 ook het jaar dat we onze werkplek een metamorfose hebben gegeven, dat Koos (onze kantoorhond) een nieuw hok kreeg, we prachtige nieuwe tassen hebben ontwikkelt en we hebben toegewerkt naar een 100% digitale administratie. Ook namen we afscheid van onze dierbare collega Dewi. 

Ik heb zin in 2020, het jaar met mooie ronde getallen.

Sabien Engelenburg