Wat gaat 2021 ons brengen?

Wat gaat 2021 ons brengen? Dat weten we niet, misschien kan je hier wel in berusten, misschien ook wel niet. Wat ik bij mezelf opmerk,  maar ook bij mensen en ondernemers om me heen zie, is de enorme creativiteit die boven komt. De vraag ‘wie ben ik’ en ‘wat heb ik hier in deze wereld te doen’ hebben misschien nog nooit zo veel mensen zichzelf gesteld de afgelopen tijd. Voor ons werd extra duidelijk dat we met onze producten licht en vrolijkheid willen brengen. 

Producten waarmee we een glimlach op iemands gezicht toveren, producten waar je blij van wordt. We maken onze producten met zorg en aandacht, het liefste zo duurzaam mogelijk en bij voorkeur in Nederland geproduceerd. En dat is met onze nieuwe producten gelukt!

We hebben een prachtige nieuwe tassen collectie voor 2021 ontworpen en onze veel gevraagde jaarkalender moest natuurlijk een vervolg krijgen. In samenwerking met Anouk Pruim is hier, al zeg ik het zelf, een prachtig resultaat uit gekomen. We hebben zelfs onze collectie uit kunnen breiden met een verjaardagskalender voor het leven én een kaartenset omdat niets zo waardevol is als een zelf geschreven kaart met woorden die zo krachtig kunnen zijn. 

Fotocredit: PRCHTG

Voor ons lag in maart ’20 de verkoop van de ene op de andere dag helemaal stil. Ik was boos, gefrustreerd, had een zieke man en depressieve kinderen omdat we vanaf dag 1 in lockdown moesten. We waren totaal onthand en alles wat zo vertrouwd was werd op de proef gesteld. 

Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak kregen we van veel kanten hulp aangeboden, dit gaf me enorm veel kracht en vertrouwen. Onze websitebouwer Buro Staal hielp mee om onze webshop voor de consumenten te optimaliseren, een vriendin zorgde ervoor dat we gebruik konden maken van nieuwe verkoopkanalen en belangrijke leveranciers leverde hun bijdrage door betalingstermijnen op te schuiven. 

Trouwe klanten zoals Linda, hielpen met de fotografie van producten, etc. 

En nog steeds krijgen we hulp. Zo werden onze nieuwe producten deze week nog in het zonnetje gezet door Jessica en Fleur van PRCHTIG

Onze dochter is weer thuis komen wonen omdat het leven als student met alle beperkingen en het online studeren haar opbraken. En zo struggelen er meer jongeren. Het was fijn om hen aan het werk te kunnen zetten met het verpakken en gereed maken van onze nieuwe producten die van de drukker kwamen. Dit was een enorme klus en ook zij hebben oog gekregen voor wat er allemaal komt kijken bij het maken van een product. En dat dit ook nog eens hard werken is.

Met zorg en aandacht zijn we samen tot een prachtig resultaat gekomen. Ik wil al onze klanten, ons magazijn, de hulptroepen, fijne samenwerkingen en mijn trouwe werkneemster Aisa, die alle zeilen heeft bijgezet, bedanken.  En de vraag blijft misschien nog steeds: Wat gaat 2021 ons brengen?