voor elk feestje een slinger

Het begon allemaal met die ene slinger die Sabien voor haar jarige dochter zelf naaide. Niet wetende dat ze 13 jaar later deze slingers – en inmiddels een steeds groter groeiende collectie – wereldwijd zou verkopen! Wereldwijd!!! De slingers waren zo’n groot succes dat er steeds weer nieuwe varianten werden bedacht, met als hoogtepunt de Best of ENGEL. slinger met alle bekende en o zo geliefde ENGEL. printjes.

De slingers kregen één voor één de mooiste namen, hierboven zie je bijvoorbeeld Fresh Apple, maar liefst 11 meter lang en voorzien van 22 vlaggen. Zoals alle slingers wordt ook Fresh Apple geleverd in een handige transparante draagtas, zodat je hem na elk feestje weer keurig op kunt bergen. Linksonder straalt Mr. Fox – ja, er is ook een Mrs. Fox – met zijn mooie zeeblauwe band, is het geen leukerd?

Nu zijn wij eigenlijk wel weer toe aan een nieuwe slinger…helaas betekent dat dat niet alle slingers terug komen en daar hebben we jouw hulp bij nodig! We zouden het enorm waarderen als jij in een reactie onder dit bericht laat weten welke slinger – misschien zijn het er meerdere varianten – absoluut moet blijven. We kunnen alvast verklappen dat de Best of ENGEL. mini – in dat schattige stoffen tasje – sowieso blijft.

Help jij ons mee? Top zeg!