voor de kleintjes

Vandaag zetten we onze kinderrugzakken in het zonnetje, bovenstaand schooltasje – met het beroemde olifantje van Jurianne Matter – staat letterlijk in het zonnetje. Wat welkome warmte en licht op deze grijze donderdag in januari. In dit tasje, wat je op je rug kunt dragen past makkelijk een stukje fruit, een beker en een favoriete auto of knuffel. Er past zelfs nog een boekje of een kleine verschoning in. Super geschikt voor een kind dat voor het eerst naar school gaat.

Voor elk kind is er wel een geschikt tasje te vinden, met print of zonder print, met stoere rits (roze rugzakje Zipper) of een metalen sluiting. Combineer ze naar hartenlust met onze ruime etuis, die ook als (logeer-)toilettasje te gebruiken zijn. Ook super leuk om cadeau te doen aan een kind wat vier wordt en naar school mag. Olifantjes, ijsjes, dots, appeltjes, bliksemschichten…wat is jouw favoriete printje?

Laten we onze Bunny rugzak niet vergeten, deze schattige print is – net als het olifantje – van de hand van Jurianne Matter. ENGEL. en Jurianne ontwerpen inmiddels al vele jaren samen en dat levert steeds de mooiste items op, waaronder één van onze laatste aanwinsten, de DIY slinger Sheep en Lion. Genoeg leuks voor onze kleine medemens dus!