sticky leaf

Met de herfst in aantocht – en de volgende vakantie in zicht – leek het ons leuk aandacht te besteden aan een artikel wat wij al enige tijd in onze webshop verkopen, maar wij nog nooit in het zonnetje hebben gezet: deze grappige, decoratieve en o zo praktische ‘Leaf-it’ sticky notes. Liefkozend ook wel sticky leafs genoemd!

We kennen ze allemaal, die kleine gele briefjes met een plakrandje. Ideaal om een kleine notitie op te zetten (meestal iets wat je niet mag vergeten) en dan ergens op te plakken. Inmiddels zijn ze er ook in allerlei andere kleuren, maar zag jij ze ooit weleens in de vorm van blaadjes? Véél leuker toch! Wat dacht je bijvoorbeeld van bovenstaande eikenblaadjes? Deze plaknotities mogen gezien worden en ontsieren je koelkast tenminste niet.

Naast de eikenblaadjes vind je in de webshop ook berkenblaadjeskersen bloesem (in twee kleuren) en bijna levensechte herstbladeren van de kastanje. Als je deze leukerds in huis hebt is niks meer veilig, alles kan naar hartenlust worden opgesierd met jouw to do’s. Ook super leuk om als cadeautje op te sturen, naar die ene vergeetachtige vriend of vriendin. Zo hoeft hij/zij ook nooit meer iets te vergeten!

Het ‘snoepkettinkje’ en ook het vrolijke maskingtape met ijsjes & boompjes komt uit onze shop.