Slingers en taart!

Misschien herken je het. In deze tijd op zoek naar datgene waar je energie van krijgt en waar je hart gewoon even sneller van gaat kloppen.

Samen dingen doen, samen creëren en vooral veel lachen. Daar krijg ik energie van. En dan al helemaal met collega ondernemers omdat zij precies net als ik weten wat je tegenkomt als ondernemer in het algemeen maar afgelopen jaar in het bijzonder. In het oog springt dan de enorme dosis creativiteit, doorzettingsvermogen en daadkracht. Femke Ditmars van Fika en Fest is hier een prachtig voorbeeld van. Voor haar kwam ook veel werk stil te liggen en in plaats van bij de pakken neer te zitten startte ze gewoon een nieuw bedrijf samen met een compagnon Stapeltaart.

Wij hadden wel zin in een feestje en hoe kan dat beter met slingers en taarten. Toen ik Femke belde hoefde ze er geen seconde over na te denken. Dat gaan we doen!

We spraken vorige week af op een druilerige woensdag ochtend. Doordat ik me druk maakte en ik van top tot teen nat was geregend (leuk joh, een hond!) stond het huilen me nader dan het lachen. Maar dit ging al snel over toen ik Femke zag staan met haar gevulde Suzanne Bijl tassen op de hoek van de straat.

Terwijl we kletsen over onze bedrijven, dromen en het leven, hingen we de slingers op, maakten de taarten en waren in al ons enthousiasme bijna vergeten om nog wat foto’s te maken. Van die kleurrijke fijne plaatjes zodat jij ook een beetje kan meegenieten.

Wij streven, net als jij waarschijnlijk, naar een mooie wereld. Een wereld die duurzaam, feestelijk en eerlijk is. Zo geloven wij bijvoorbeeld dat wegwerpservies overbodig is. Daarom maakten we een mooi alternatief dat gewoon in de vaatwasser kan. Een servies dat licht is van gewicht is en mee kan tijdens een picknick of vakantie. Je kan er ook gerust dagelijks de tafel mee dekken. Niet alleen kinderen voelen zich aangetrokken tot onze kleurrijke collectie, maar ook volwassenen krijgen een grote glimlach van al dat kleur op tafel. Wil jij ook zo’n fijne stapel taart bordjes, bekers of taartschaal in de kast?

Ga dan snel naar onze webshop en krijg deze maand 25% korting op al ons servies. Vergeet daarbij niet de KORTINGSCODE: feest in huis

BESTEL NU MET 25% KORTING

Herken je dat, nooit meer een leeg huis. Waar je je soms in huis nog wel eens terug kon trekken is er nu vaak iemand in huis, is de wifi oververhit en lijkt het huishouden wel continu proces geworden, of is dat alleen met pubers het geval? In dit geval kwam het niet heel slecht uit en konden we samen de taart opeten. En gelukkig kwamen er in de middag nog wat buurmeisjes langs. Die hadden niet alleen oog voor de taart maar ook voor onze nieuwe tassen die daar aan de kapstok hingen. Kan je ook niet wachten op onze nieuwe tassen collectie? Nog heel even maar!