nieuwe tassen

Wij van ENGEL. zijn ontzettend blij dat je het steeds meer gaat zien: producten gemaakt van gerecyclede petflessen. Je weet wel, die flesjes waar jij je water of frisdrank uit drinkt. Sommige mensen laden er elke week hun winkelwagentje mee vol. Veel water drinken is natuurlijk super gezond en belangrijk, maar heb je weleens stil gestaan bij de vraag waar al die flesjes blijven? Onder andere in onze zeeën en oceanen, bijvoorbeeld in de Stille Oceaan, waar een gebied van maar liefst 34 keer de grootte van Nederland inmiddels de naam Plastic Soep draagt.

Aangezien wij het milieu een warm hart toe dragen drinken wij ons water uit een herbruikbare fles en dragen we als bedrijf ons steentje bij door onze tassen van die gerecyclede flesjes te laten maken. Vandaar dat aan elke tas een label in de vorm van een flesje hangt. Je snapt dat we daar best een beetje trots op zijn!

Degene die ons op social media een beetje volgt zag ze al voorbij komen: onze nieuwe tassen! Hierboven tassen met een vrolijke konijnenprint van Jurianne Matter én een nieuwe olifant in te gekke kleuren. En hieronder onze ‘Zipper‘ collectie, die overigens in nog veel meer kekke kleurtjes komt. De witte ‘Zipper’ (wat klinkt dat toch leuk) is in tegenstelling tot de andere tassen van Tyvek gemaakt en is een limited edition. Je moet nog wel even geduld hebben, we verwachten ze namelijk in mei.

Styling foto’s: Stylecookie.