nieuwe DIY slingers

Omdat wij gek zijn op vrolijke plaatjes van onze nieuwe DIY slingers vandaag nog één keer – oké, dat kunnen we eigenlijk niet beloven – deze leukerds op ons blog! We vertelden je in onze vorige blogpost al dat ze gemaakt werden in samenwerking met Jurianne Matter. Wij werken erg graag met haar samen, zij weet altijd precies onze wensen naar de juiste illustraties te vertalen.

Zijn ze niet super tof? Wij worden helemaal blij van die stoere leeuw, de vrolijke boompjes en de auto’s met appels en peren op hun dak! In elke verpakking zitten maar liefst 24 dubbelzijdig bedrukte figuurtjes en vier meter gekleurd draad. Heb jij niet zo’n lange slinger nodig? Geen probleem, de figuurtjes zijn ook super geschikt om andere items mee te decoreren, denk bijvoorbeeld ook eens aan een cadeautje!

Over cadeautjes gesproken, het doosje waarin deze slingers verpakt zijn past door de meeste brievenbussen, ideaal dus om op te sturen! Leuk voor kids van alle leeftijden, uiteraard bij hele kleintjes uit de buurt van grijpgrage handjes en hongerige mondjes hangen. Voor die mondjes hebben we namelijk in dezelfde thema’s hele gave serviesjes ontworpen, je vindt ze hier.