nieuwe collecties showen

Beurzen! Hoewel het altijd flink aanpoten is, zijn ze vaak zo inspirerend en is het natuurlijk hét moment om onze nieuwe collectie te showen. We trapten vorig week af met Show UP, waar we heel veel gezellige klanten ontvingen, maar dit keer ook tijd maakten om voor de webshop dingen in te kopen. In de gaten houden dus! Vervolgens reisden we af naar Parijs waar we onze stand op Maison et Objet weer opbouwden, om onze internationale klanten – dat zijn er inmiddels aardig wat – te ontvangen.

Inmiddels zijn we weer terug in een stormachtig Nederland en blikken we terug op twee super leuke en succesvolle beurzen, waar onze nieuwe collectie heel enthousiast werd ontvangen. Wij konden dan ook niet wachten jou als consument ook mee te laten smullen van onze super toffe kerstcollectie in samenwerking met Famille Summerbelle, waar we al eerder prachtig bamboe servies mee maakten!

We moeten nog even geduld hebben, ergens begin oktober zal alles op voorraad zijn en kan ook jij deze super mooie borden, caketoppers en het vrolijke luciferdoosje anex kandelaartje met kaarsjes kopen. Voor nu zul je het even moeten doen met de foto’s die wij op Show UP voor je maakten. Uiteraard zijn wij erg benieuwd wat jij ervan vindt en we zouden het dan ook leuk vinden als je een reactie voor ons achterlaat! 

P.S. Natuurlijk waren alle ‘oude’ en nieuwe tassen ook van de partij!