Nice to meet you!

Lieve klanten van ENGEL.,

Sinds de overname is het een tijdje stil geweest rondom ENGEL. Maar geloof ons; we hebben niet stil gezeten, integendeel zelfs! Achter de schermen zijn we druk bezig geweest met het ontwerpen en produceren van mooie producten voor de nieuwe collectie. Kleurrijk, vrolijk en verantwoord. Wat ons betreft zeker het wachten waard!

Met veel plezier heb ik het stokje overgenomen van Sabien. Ondersteund door een enthousiast team  mag ik elke dag bezig zijn met nieuwe trends, uitbreiding van het productportfolio, kwaliteit verbetering en de verdere ontwikkeling van zo’n mooi en duurzaam merk. Daarbij word ik als moeder van twee vrolijke jongetjes dagelijks  geïnspireerd en op nieuwe ideeën gebracht.

ENGEL. wordt vertegenwoordigd door Marlies Knobbe. Voor velen van jullie een bekend gezicht. Marlies is al jaren werkzaam in de babywinkel– en kinderbranche en zij is het aanspreekpunt binnen ENGEL. Met haar enthousiasme en deskundigheid zal ze de bestaande en nieuwe kleurrijke collecties graag komen laten zien.

Nieuwe collectie

ENGEL. staat voor duurzame, eerlijke producten. Dit mooie concept zetten we dan ook door in onze nieuwe collecties. Uiteraard kon de Party Flag Large niet ontbreken in onze nieuwe collectie. Daarnaast hebben we ook de bekende Rainbow lijn in een nieuw jasje gestoken. Zowel de vlaggen als de Rainbow 2.0 producten zijn vanaf eind februari leverbaar.

We hebben heel veel zin om jullie te verrassen met onze nieuwe collectie waarbij wij op een verantwoorde en duurzame manier het motto van ENGEL. voortzetten:
Let’s Celebrate Life!

Liefs,
Lisa