Modeontwerper in de dop

Sommige ENGEL. producten zijn dan misschien minder bekend dan onze poms, tassen en bamboe servies, maar minstens net zo leuk! Vandaag zetten we dan ook een product in het zonnetje waar we zelf heel blij van worden en waarvan de mogelijkheden oneindig zijn. Kom op, ‘wake your inner fashiondesigner’ en ga ook aan de slag met onze DIY textiel versierset.

Voor deze blogpost kochten wij twee t-shirtjes en lieten wij twee creatieve meisjes van zeven jaar hartjes, ijsjes en letters uit het folie knippen. Ook zij ontdekten hun innerlijke modeontwerper en al snel moest ook het shirt zelf eraan geloven: in no-time verandere het shirt in een naveltruitje mét knoop, zonder mouwen. Je ziet, alles kan en alles is leuk met dit toffe setje dat bestaat uit genoeg kleurtjes, glittertjes en structuurtjes voor iedereen. Zo maakte het ENGEL. team persoonlijke kookschorten voor elkaar voor de kerst-kookworkshop.

En hoe leuk is het om een zelf versierd rompertje cadeau te doen als kraamcadeautje? Daarnaast is ook een heerlijke bezigheid voor in een verregende vakantie, een gezellige woensdagmiddag of een verjaardagsfeestje. Maar denk ook eens aan vader- of moederdag of maak een bedankje voor de liefste oppas(-oma). Dit is echt zo’n fijne DIY voor alle leeftijden, uiteraard help je de allerjongste designers even met het strijken. Plezier en unieke creaties gegarandeerd!

Lees voor gebruik goed de gebruiksaanwijzing.