maart roert zijn staart

Maart roert zijn staart, je gaat deze spreuk ongetwijfeld horen ergens de komende weken! En hoewel we februari een beetje treurig afsluiten hadden we natuurlijk helemaal niks – maar dan ook niks – te klagen. Oké, het sneeuwde niet! Maar met een hele verse maand voor de boeg kan er nog vanalles gebeuren…zoals je ziet is onze planner nog helemaal leeg. Dus – weer of geen weer – kom maar op met alle leuke uitjes, gezellige feestjes en inspirerende werkafspraken!

 

We kunnen ons de komende tien maanden nog helemaal suf plannen op onze limited edition ENGEL. planner van maar liefst 50 bij 70 centimeter! Extra leuk om te weten: de kalender is door ons persoonlijk in elkaar is gezet en de houten houder is door een sociale werkplaats gemaakt van oude pallets. Wees er snel bij, we hebben er nog maar een paar op voorraad. Uiteraard broeden we alweer op iets tofs voor 2019.

De planner wordt op de foto’s vergezelt van onze DIY slinger. De figuurtjes aan de slinger werden speciaal voor ENGEL. ontworpen door niemand minder dan Jurianne Matter. Het is geen geheim dat wij echt fan van haar werk zijn, we werken immers al jaren met haar samen. Zo ontwierp zij ook de Bunny rugzak, is hij niet leuk?