Limited edition

We kregen zoveel super enthousiaste reacties op onze Zipper collectie – we vinden ze zelf ook heel cool – maar dit hadden we niet kunnen bedenken. Heel erg bedankt! Het blijft een feestje om nieuwe producten te ontwikkelen, de mooiste kleurcombinaties uit te zoeken en geschikte materialen te ontdekken. Zo zijn de gekleurde Zipper tassen – net als de tassen met prints – gemaakt van gerecyclede frisdrank flessen. 

Maar de witte dan?, horen we je denken. Goede vraag! De witte Zipper is een limited edition en gemaakt van Tyvek. Dit materiaal ken je misschien wel van de papierachtige festivalbandjes. Het leek ons zo leuk daar een keer wat mee te doen en zie hier: drie super gave ENGEL. producten in gelimiteerde opgave. Niet alleen cool voor kids, maar ook voor ouders.

De limited edition Tyvek Zipper is verkrijgbaar in drie modellen. Een handige rugtas – maat large – met verstelbare schouderbanden en lekker ruim voorvak. Een schoudertas die uitermate geschikt is als werktas met plaats voor je laptop of tablet. En een ruime etui, die je voor je schrijfgerei kunt gebruiken, maar waar je ook prima make up of andere kleine spulletjes in kunt opbergen.

Je kunt nu natuurlijk zo’n prachtig exemplaar aanschaffen in onze webshop, maar…je kunt ook een poging wagen tijdens onze giveaway! Wij geven er van elk model eentje weg. Hoe je mee doet? Heel simpel, door hieronder een reactie achter te laten!

Let op: je kunt geen voorkeur aangeven, maar zeg nou zelf, alle drie de Tyvek Zippers zijn toch te gek!?