liefde voor poms

Poms! Daar waar het allemaal – naast de slingers – mee begon. Feestelijk bij alles wat er te vieren valt, decoratief in elke ruimte. Ingetogen wanneer je alleen pasteltinten combineert, uitbundig als je voor een grote partij bonte poms gaan. Soms hangen ze kort en in sommige kamers hangen ze er altijd. Je kunt wel stellen dat ze super veelzijdig zijn. Hoe veelzijdig laten we in deze blogpost zien!

Met deze kleurrijke plaatjes willen we je inpireren om lekker te mixen & matchen én geven we je een klein kijkje in het nieuwe huis van Sabien. En zeg nou zelf, er is niks leukers dan bij iemand binnen kijken. Ga achterover zitten en geef je ogen lekker de kost, bedenk intussen waar jij nog een trosje poms kwijt kan, want – en nu komt het leukste gedeelte – ze zijn in de sale! Op = op, dus sla nu je slag.

Hier zie een vrolijke verzameling poms in de eethoek van Sabien. Dat zij van fris en vrolijk houdt is geen geheim. Voor haar geen donkere wanden en al helemaal geen zwart. Nee, haar lievelingscombinatie is blauw met roze en een vleugje geel en dat zie je in haar hele huis terug.

Zo ook op de slaapkamer van jongste dochter Mijntje die een prachtig bed op maat kreeg. Heel veel licht en roze gordijnen. We hingen de poms op voor de foto’s, maar laten ze lekker hangen, dit is toch een klein feestje om te zien.

Op de slaapkamer van Sabien en man Jan hangt een wat ingetogener ensemble, afgestemd op de gordijnen en het beddengoed. Ook de knuffel lijkt voor dit knusse hoekje gemaakt. Wat is jouw favoriete combinatie?

Let op: niet alle kleuren van de foto’s zijn nog op voorraad.