liefde voor onze tassen met print

Wat zijn wij blij jou te kunnen vertellen dat al onze ENGEL. tassen weer volop op voorraad zijn. Rugzakken, schooltassen én weekendtassen in alle bekende ENGEL. prints. Maar ook deze toffe etuis, met lekker veel ruimte voor al jouw pennen, potloden en stiften. Er past zelfs een geodriehoek in. Vergeet je passer niet!

Je ziet het niet, maar het is wel leuk om te weten: de buitenkant van al onze tassen zijn gemaakt van gerecyclede petflessen. Dat zijn die flessen waar onze frisdranken in zitten, wel zo milieuvriendelijk. Dat vinden wij bij ENGEL. erg belangrijk. De binnenkant is gemaakt van polyester. Extra blij zijn we met het feit dat ook de tassen met de olifantjes van Jurianne Matter weer aangevuld zijn!

Het was jou misschien al opgevallen, maar komende zomer gaan we veel kleur zien, hees jij jezelf al in een kleurrijke nieuwe outfit? Daar mag een fijne tas – waarin je al je spulletjes vervoert – natuurlijk niet aan ontbreken. Wij zijn gek op al onze prints, wat is jouw favoriet? Worden het de zomerse ijsjes, de stoere donderwolkjes of ga jij voor vrolijke stippen?