Lange weekenden…

18 maart 2018 20:25:42 CET

Lange weekenden…

Ze staan weer voor de deur, die extra lange weekenden. Over twee weken trappen we af met het Paasweekend, waarin wij traditiegetrouw altijd genieten van een uitgebreide brunch. Afgelopen weekend oefenden we alvast met een gezellig ontbijt met zelfgebakken croissants en scones. Uiteraard werd alles geserveerd op ons eigen bamboe servies!

Wat is er nu fijner dan samen met je liefsten uitgebreid ontbijten? Ons servies is lekker licht, dus ook kleine kinderen – grote trouwens ook hoor – kunnen prima helpen met het dekken van de tafel. En zo’n (taart-)schaal wordt extra feestelijk wanneer je hem op de bamboe standaard plaatst. Natuurlijk kan jij op de schaal, ookwel XL bord genoemd, serveren wat jij wil en ze zijn nog in prijs verlaagd ook. 

Het XL bord is er in twee varianten. De scones worden geserveerd op het Circus bord, deze is geïllustreerd door ENGEL. vriendin Julie Marabelle. Met een doorsnede van maar liefst 34 centimeter biedt hij genoeg ruimte aan allerlei soort hapjes. Onze allereerste schaal is even groot en gedecoreerd met prachtige pastelkleuren, je ziet hem her gecombineerd met de standaard en gevuld met croissantjes. Wist jij dat je op onze XL borden ook prima een pizza kunt snijden?

Buon appetito!

Ook op de foto’s: pastelkleurige bekers, kommetjes en bordjes. Let op: deze bordjes zijn leverbaar vanaf week 12.