knus bij kaarslicht

Heel stiekem verheugen we ons al op de wintermaanden en zelfs al een beetje op kerst! Nu het ‘s avonds al vroeg donker is en we ons huis in hetzelfde donker in de ochtend verlaten vullen onze woonkamers zich met zacht kaarslicht. We koesteren de lange avonden op de bank, waar de warme plaids een vast plekje hebben weten te veroveren en we ons tegoed doen aan warme chocolademelk mét slagroom.

De tafel dekken we ons nieuwste servies waar een sprookjesachtige winterse print van Famille Summerbelle op staat. Het is verkrijgbaar in verschillende maten – M, L én XL – en kleuren. Het leukste is natuurlijk alles door elkaar te gebruiken, zoals we dat op bovenstaande foto hebben gedaan.

Met onze vrolijke kaars doosjes toveren we heel snel wat kaarslicht op tafel. Bij het openschuiven van het doosje zie een sfeervol doe-het-zelf pakketje. Daarmee staat in een handomdraai een lief tafereel op tafel: een brandend kaarsje omringd door fijn gesneden houten figuurtjes. Verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen. Leuk om te krijgen, maar ook super fijn om cadeau te doen!

De houten figuren zijn er ook een maatje groter, in de vorm van heuse winter caketoppers! Die wilden we al zo graag eens aan onze collectie toevoegen en hier zijn ze dan eindelijk, wij worden er heel blij van. Jij ook?

Je hebt geen enkel excuus meer, met deze winter- en kerstitems kan er helemaal niks meer mis gaan!