kerst met ons winterservies

Ons winterservies, wij zijn er nog steefds verliefd op. De prachtige illustraties van Julie Marabelle van Famille Summerbelle prijken als een winters sprookje op echte bamboe borden van ENGEL. De hele serie bestaat uit twee XL borden in zwart of petrol, twee sets borden in de maat L – in de kleuren zwart en groentinten – en twee sets borden in de maat M, ook weer in zwart en verschillende tinten roze. En speciaal voor de feestdagen nu alles super voordelig geprijsd!

Wij vinden het heerlijk om al dit bamboe servies te mixen en matchen, maar als jij van wat ingetogener houdt kun je natuurlijk zelf een zwarte set samenstellen. Hou je van lekker bont dan bestel je gewoon alle kleuren. De kers op jouw kersttaart zijn onze caketoppers van hout (ook afgeprijsd). Als je goed kijkt zie je de figuren terug komen in het servies, wij weten zeker dat je hier complimenten van je (schoon-)familie of vrienden mee scoort.

En wat is er fijner dan een dessert met rood fruit zoals deze pavlova? Oké, misschien een grand dessert, zo eentje met wel tien (twintig?) verschillende zoete lekkernijen. Om je vingers bij af te likken is dit sneeuwwitte schuim gemaakt van eiwitten en poedersuiker gecombineerd met het zure rode fruit. Klein toefje Рgrote toef voor de liefhebber Рslagroom erop en smullen maar!