kantoor metamorfose

Dat ook ons kantoor kleurrijk en vrolijk is verbaast je misschien niks. Nog niet zolang geleden gaven we het samen met Anke Helmich van Stylecookie een kleine – zeg maar gerust – grote make-over! We hergebruikten veel van onze oude spullen, waaronder onze rekken van de beurs. Er werd met een verrijdbare wand een heuse mini showroom gemaakt en we richtten de ‘etalage’ vrolijk in, kijk je mee? Hierboven ons vaste team, met van links naar rechts: Aisa, Sabien en Dewi.

De basis van ons kantoor is wit, dan knallen al die vrolijke kleuren er lekker uit! En zie hierboven onze showroom, hier kunnen we klanten, leveranciers en designers ontvangen zonder de rest van het team in de weg te zitten. Heerlijk omringt tussen al onze producten nuttigen we hier ook weleens onze lunch én naait Sabien op deze naaimachine voor bijzondere gelegenheden custom made slingers!

En wat dacht je van deze toffe ENGEL. lampen? Echt enorme eyecatchers en gewoon van ons pastelkleurige servies gemaakt. Kijk, van dit soort items worden wij nou blij. Jij ook? Uiteraard kreeg labradoodle Koos ook haar eigen plekje. Haar kartonnen huisje – gemaakt van een grote doos – werd versierd met maskingtape en werd voorzien van een slinger en een pom. Lekker slapen dat ze daar doet joh!

Op het enorme prikbord hangen we onze moodboards, mooie kaarten en gekregen tekeningen! Zoals je ziet moeten we hem nog een beetje vullen. De etalage kleedden we aan met kistjes van de plaatselijke wijnhandel die we vulden met tassen en bamboe servies. Zo weet heel Ijburg dat wij hier zitten.