It’s a wrap

Omdat wij cadeautjes geven net zo leuk vinden als cadeautjes ontvangen maken we van elk pakje dat we weggeven een klein feestje. Dat doen we uiteraard met ons eigen ENGEL. cadeaupapier. En hoe leuk is het dan om te horen als de gelukkige zegt: ‘Het is veel te mooi om uit te pakken’? Je weet dat je het goed gedaan hebt wanneer elk plakbandje met de grootste precisie los gepeuterd wordt omdat het cadeaupapier gespaard moet worden.

Het papier is verkrijgbaar in drie prints: ijsjes, feesthoedjes en windmolentjes. Als je een setje bestelt krijg je van elk dessin één rol van maar liefst twee meter. Het papier is lekker stevig en ook geschikt als craftpapier of om je boeken mee te kaften.

Je kunt voor het dichtplakken natuurlijk een ordinair plakbandje gebruiken, maar waarom niet uitpakken – inpakken dus – met ons ENGEL. tape. Je scheurt het tape makkelijk af en plakt het zonder lijmresten waar je maar wilt. Dus ook super leuk om een kindertekening of je favoriete poster mee op te hangen. Niet goed? Rtsss…het kan gewoon opnieuw.

Tips! Ben jij op zoek naar een geschikt cadeautje neem dan een kijkje in de webshop. Tot 1 mei vullen we met grote regelmaat de SALE aan. Daar vind je onder andere toffe spelletjes van Ingela P. Arrhenius, waaronder bovenstaand Mix & Match spel en deze leuke dieren puzzel. Super tof is ook dit kleurrijke raammozaïek, laat je fantasie de vrije loop en creëer de mooiste creaties op het (auto-)raam. Ideaal om ze op de achterbank bezig te houden tijdens lange autoritten!