it’s a bamboo business

Mega trots zijn wij op onze vrolijke – steeds groter groeiende – bamboe servies collectie met voor iedereen wat wils. Kleine borden, grote borden, kommetjes en bekers. Effen, met print en speciaal voor kinderen. En niet te vergeten onze XL borden (je ziet ze hierboven), die samen met de bamboe standaard een heus taart- of hapjesplateau worden.

Het begon allemaal met bovenstaande collectie, kun je je dat nog herinneren? Een set van zes kleurrijke taartbordjes, vier los verkrijgbare (ontbijt-)bordjes – die het trouwens ook goed op de muur doen – een bijpassende set bekers, een XL bord en twee verschillende dienbladen! Nog steeds allemaal te gek, vinden wij.

Niet veel later introduceerden we ons effen bamboe servies met de naam ‘Pastel’, we hoeven niet uit te leggen waarom dat servies zo heet! Ook deze collectie bestaat uit verschillende maten borden, bekers én kommetjes in twee maten. Ideaal om me te mixen en matchen en dus een fijne aanvulling op al het andere bamboe servies.

Uiteraard vergaten we de kleine eters niet. Voor kinderen is er namelijks niks leuker dan van een eigen bordje of kommetje te eten en uit een matchend bekertje te drinken. Inmiddels hebben we maar liefst zes verschillende setjes. Sommige bestaan uit een bordje, kommetje en een beker. Onze nieuwste setjes – met dessin van Jurianne Matter – hebben geen bekertje, maar een gezellig bestek. Deze zijn blijvend in prijs verlaagd en maken het ultiemde (kraam-)cadeau.

Voor ons ‘Circus’ bamboe lieten we de getalenteerde Jullie Marabelle van Famille Summerbelle mooie illustraties en dessins ontwerpen. Het werd een prachtige collectie bestaande uit een XL bord anex taarschaal, een set bekers, een set (gebaks-)bordjes en twee verschillende kindersetjes.

Niet afgebeeld is ons ‘Winter’ servies, dat kun je hier in de shop bewonderen!