honeycomb diy

We komen er niet zo vaak aan toe als we zouden willen, terwijl onze hoofden overlopen van leuke ideeën: ‘knutselen’. Maar vandaag – tijdens een paar vrije uurtjes – maakten we deze gave luchtballonnen van onze honeycombs. Dit idee lag al maanden op de plank en toen we deze vrolijke kartonnen bekers zagen gingen we ervoor. Uiteraard delen we de fijne plaatjes met jou!

Hoewel de benodigdheden zich makkelijk laten raden noemen we ze toch even: toffe kartonnen bekers of bakjes, een schaar, een bolletje touw, plakband en – last but nog least – honeycombs. Wij gebruikten hiervoor de set ‘circus’. Als eerste knip je de bekertjes op de gewenste maat (als je (ijs-)bakjes gebruikt is dit niet nodig), deze bevestig je vervolgens met twee vier – voor meer stabiliteit – touwtjes aan de honeycomb. Wij plakten de uiteindjes op de plakstrip van de honeycomb voordat we deze dicht plakten. De andere uiteindjes plakje met een stukje tape aan de binnenkant van het bakje vast.

Wanneer de luchtballon klaar is kun je hem uiteraard nog versieren met een mini vlaggenlijn of door kleine slingertjes aan het bakje of touwtje te hangen. Je hebt zelf vast ook nog wel leuke ingevingen! We wensen je hoe dan ook: een behouden vaart!

Op de kast ligt honeycomb set ‘style’, in de kast staat een deel van ons bamboe servies en op de achtergrond hangt een DIY sterren slinger uit de ENGEL. collectie.