hoera voor prints

De afgelopen weken stond vooral onze Zipper collectie veel in het zonnetje, er was zelfs een heuse limitited edition giveaway (onder deze blogpost vind je de drie gelukkige winnaars!), maar wij zouden ENGEL. niet zijn als wij niet dol waren op printjes! Vorig jaar lanceerden we vol trots de ‘Dots’ en de ‘Bliksem’ prints, het jaar ervoor de ‘Feesthoedjes’ en de ‘Pylonnen’ en dit jaar hebben we weer twee toffe prints. Namelijk de ‘Bunny’ en de ‘Elephant Blue’.

Beide dessins zijn ontworpen door niemand minder dan Jurianne Matter. Wij werken al jaren vol plezier met haar samen en naast deze toffe tassen werken we samen aan nog veel meer leuks, dus houd onze social media kanalen goed in de gaten!

Hierboven zie je onze stoere ‘Pylonnen’ print op een rugzak in de maat L, prima geschikt voor kinderen vanaf een jaar of zeven én volwassen. Deze tas is ruimte genoeg voor zwem-, logeer- of gymspullen en er past met gemak een A4 map in. De kleine rugzak is perfect voor een drinkbeker en een broodtrommeltjes en uitermate geschikt voor een schoolgaand kind. Of om een luier en doekjes in te doen voor een dagje kinderdagverblijf. Klik hier om alle rugzakken te bewonderen!

Hierboven zie je onze super praktische ‘Dots’ weekendtas – hier in huis heeft iedereen er eentje en uiteraard allemaal een eigen print – die ideaal is voor de vakantie, weekendjes weg en om mee te nemen naar het sporten. Daarnaast de print waar het allemaal mee begon: de rode ENGEL. appel. Niet weg te denken uit de collectie.

Weetje! Wist jij dat al onze tassen gemaakt worden van gerecyclde PET-flessen? Lees er hier alles over.

Wauw, overweldigend veel reacties op onze Zipper giveaway, heel erg bedankt daarvoor. Helaas kunnen er maar drie winnaars zijn: Manon Zwerver wint de super handige schoudertas, Jussi Megens mag de wereld over met de rugzak en Lisanne van de Klift mag al haar potloden en pennen opbergen in de toffe etui. Gefeliciteerd dames!