heim sweet heim

Home sweet home, maar dan anders! Deze kleine papieren huisjes heten Heim en – het zal je niet verbazen – zijn een ontwerp van Jurianne Matter. Wij waren op slag verliefd: de kleuren, de vormen én het feit dat je ze zelf met gemak ik elkaar zet. En net als altijd zijn de mogelijkheden weer oneindig, daar worden we blij van!

Zo kun je de huisjes – ze zijn trouwens met z’n twaalven – bovenop je servieskast zetten, al dan niet met een klein ledlampje erin. Maar je kunt ze ook in je kast zetten, op de kinderkamer, in een letterbak, op het toilet. Je kunt ze opsturen als cadeautje (want geleverd als A4), adreswijziging of uitnodiging voor een housewarming. Op de vensterbank voelen ze zich ook thuis! Of wat dacht je van een heuse huisjes-slinger?

Elk huisje is even mooi en aan alles is gedracht: uitgestanste raampjes, deurtjes die open kunnen en zelfs een hip botanisch behangetje aan de binnenkant!

Zoals gezegd telt elke set maar liefst 12 van deze schattige huisjes, dus als je er twee (dus 24 huisjes) bestelt kun je de tofste adventkalender ooit maken, want er zitten ook huisnummer-stickertjes – 1 tot en met 24 –  in de verpakking. Dan hoef je alleen nog maar vierentwintig kleine cadeautjes te bedenken, maar dat lukt jou vast!

Heim bestel je hier.