haken met studio hip en stip

Vandaag hebben wij iets leuks voor je in petto. Enige tijd geleden vroeg haakkoningin Annemarie van Studio Hip en Stip of zij – als groot fan van ENGEL. – wat van onze producten mocht gebruiken voor het maken van foto’s voor haar boek. Uiteraard konden wij haar dit niet weigeren. Hoe leuk, een eigen haakboek!!! Daar dragen wij graag een steentje aan bij.

In haar kleurrijke boek ‘begeleid’ Annemarie je stap voor stap tijdens het haken van de mooiste creaties, denk aan feestvlaggetjes (yay!), vrolijke plaids en gezellige kussens. Alle patronen worden vergezeld door inspirerende, bonte plaatjes en op veel van deze foto’s kun je ENGEL. producten vinden. Je snapt, wij zijn heel trots!

En het wordt allemaal nog veel leuker: wij mogen namelijk een exemplaar weggeven. Zomaar! Dus houd jij van haken en ben je fan van Studio Hip en Stip én ENGEL. laat dan hieronder een leuke reactie achter en wie weet komt het boek binnenkort jouw kant op. Zondag aanstaande maken wij de gelukkige bekend, veel succes.

KARIN VAN GOETHEM, jij bent de winnares van die kleurrijke haakboek, gefeliciteerd. Stuur jij een email naar jessica@engelpunt.com?

Volg Annemarie hier op Instagram en laat je inspireren!