Generale repetitie

Met zoveel moois in de webshop kunnen wij ons niet beheersen en pakken we natuurlijk zelf ook uit met kerst. Een mooi gedekte tafel, lekker eten en onze liefsten om ons heen; gelukkiger kun je ons niet maken. Hoewel we het menu nog helemaal uit moeten stippelen, hebben we wel alvast ‘geoefend’ met het dekken van de tafel, we bundelden hiervoor de krachten van drie – al zeggen we het zelf – top merken!

Uiteraard mag ons nieuwe bamboe servies met de prachtige winterse afbeeldingen van Julie Marabelle niet ontbreken. Voor deze setting gebruikte wij het petrol kleurige XL bord, wat we omtoverde tot een heus taartplateau met onze bamboe standaard. Voor de foto’s prikten we onze – herbruikbare – caketoppers in kant-en-klare muffins, maar de mogelijkheden zijn natuurlijk oneindig. Overigens zijn beide items natuurlijk ook een te gek kerstcadeau!

Naast elk bord zetten we gezellig een huisje van Jurianne Matter, met een klein led waxinelichtje (let op: geen echte kaarsjes gebruiken) erin, als je wil kan je er Рvoordat je ze in elkaar zet Рnog een persoonlijke wens inschrijven voor je tafelgenoten! En hoe mooi kleuren deze lichthuisjes bij onze bamboe borden en de decoratieve bladeren uit het DIY styling book van Studio Roof? Alsof ze voor elkaar gemaakt zijn: instant happiness als je het ons vraagt!

Hoe ga jij je kersttafel stylen?