ENGEL. loves angels

17 december 2017 20:58:15 CET

ENGEL. loves angels

Wij ENGEL. meisjes houden van engeltjes en dan vooral van deze nieuwe engeltjes van Jurianne Matter. Maar stiekem zijn al haar engeltjes mooi. Deze nieuwe Sing Too angels – met hun vrolijke, kleurrijke printjes – kunnen eigenlijk het hele jaar, maar zijn met kerstmis natuurlijk ├ęcht onmisbaar.

Vorig jaar showden een fraai gedekte feesttafel, je bewondert hem hier en ook het jaar daarvoor zetten we de engeltjes van Jurianne in voor winterse kersttaferelen, kijk hier maar eens. Dit jaar maken we er een slingertje van, die je zowel verticaal en horizontaal op kunt hangen. Hier hangt hij aan de kast in de woonkamer, maar zo’n slinger doet het natuurlijk ook super leuk in de keuken, op de kinderkamer of op het toilet.

Uiteraard kun je ook deze engeltjes gebruiken om de tafelschikking duidelijk te maken, schrijf simpelweg de namen van je gasten in de hartjes op hun buikjes. Ook als versiering op een mooi ingepakt kerstgeschenk – al dan niet onder de boom – maken ze veel indruk op degene die het pakje uit mag pakken. En naar hartelust te combineren met andere ontwerpen van Jurianne, zoals de kleine huisjes ‘Heim’.

Wij zijn er helemaal klaar voor! Jij ook?