elke dag feest

Of er nu iets te vieren valt of niet: met de slingers van ENGEL. is het elke dag feest! Ze zeggen weleens ‘het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen’. En zo is het! Daarom hebben wij heel veel vrolijke slingers in onze collectie, in allerlei toffe varianten.

Met ons DIY Sticky Garland boekje – ook leuk om als cadeautje op te sturen – zijn de mogelijkheden oneindig: het boekje bestaat uit maar liefst 20 stickervellen.┬áKies voor vlaggen, sterren, vaantjes of confetti. Mix en match dat het een lieve lust is. Vouw ze om een draadje en je slinger is klaar. Maak een lange, een korte of een paar precies er tussenin. Hang het slingertje op, bind het om een cadeautje of stuur het naar iemand die jarig is!

Wij maakten een heuse miniatuur versie van onze Best of ENGEL. slinger!

De originele Best of ENGEL. slinger – je ziet hem hierboven – bestaat uit 22 vlaggen in elf populaire ENGEL. dessins van de afgelopen jaren. De slinger is maar liefst elf meter lang en komt in een transparante opbergtas. Is deze slinger iets teveel van het goede voor jou, kies dan voor de mini variant. Voor kleine feestjes of om cadeau te doen!

TIP: nooit meer klungelen bij het ophangen van de slingers? Gebruik onze slingerklemmen!

Super decoratief en uitermate geschikt om het hele jaar te laten hangen is onze witte vilten confetti-singer. De witte stippen – in drie verschillende maten – doen ons in de winter verlangen naar grote vlokken sneeuw. Alles is nog mogelijk de komende maanden. ‘s Zomers is het een heerlijk luchtige slinger, waar al menig trouwfeestje mee opgesierd is.

Al onze slingers bewonderen? Dat kan hier. Wat is jouw favoriet?