Een wereld vol kleur

Fotocredits links: @redcherryrodekers | rechts: @linda_vvo

Jeetje wat is er veel gebeurd de afgelopen 6 maanden. Veel kleur, en ook momenten met minder kleur. In een korte periode zoveel verschillende emoties en situaties. Het lijkt soms wel of alles zich zo heftig aandient omdat het gezien wil worden. Voor ENGEL. is het extra duidelijk geworden hoe belangrijk het is om mooie en duurzame producten te maken, producten waar je een glimlach van op je gezicht krijgt, producten met kleur en een eigen verhaal.

15 jaar ENGEL

‘Valt er nog iets te vieren?’ schreef ik in mijn vorige blog bericht. Zeker wel, ENGEL. bestond afgelopen maand 15 jaar en daar ben ik best een beetje trots op. Samen met een fantastisch team aan mensen om me heen hebben we heel veel bereikt, mooie dingen gemaakt, veel gelachen en een werkplek met ‘kleur’ om ons heen gecreëerd. Bedankt voor iedereen die heeft meegeholpen om ENGEL. te maken wat het nu is.

10 jaar Aisa

Wat gebeurde er dan allemaal nog meer? We kregen in januari een nieuwe website, ik vierde mijn 50ste verjaardag, Corona, en als kers op de taart Aisa 10 jaar in dienst. Velen van jullie kennen Aisa via de beurzen en onze klantenservice. Alle orders en vragen gaan door haar handen. Dankjewel super trouwe, betrokken en enthousiaste werknemer. 

In mijn laatste blogbericht schreef ik dat ik niet geloof dat in een wereld waar we geen controle over hebben geen momenten van ‘joy’ meer zijn. En dit is de afgelopen periode alleen maar bevestigd want deze momenten zijn er altijd alleen is het de kunst om ze te zien.

We zien dat mensen juist nu meer behoefte hebben aan kleur; ze verwennen zichzelf met een slinger voor het leven, trakteren hun kinderen op een nieuwe schooltas of verwennen zichzelf met zo’n prachtige zipper 2.0 rugzak. 

We wensen iedereen een hele fijne zomer met kleine en grote momenten van ‘joy’!