EEN NIEUW BEGIN

ENGEL. is volwassen geworden, tijd voor een nieuw avontuur, een nieuwe eigenaar en voor mij
tijd om los te laten.

Met trots wil ik jullie laten weten dat ENGEL. vorige week is overgenomen door het enthousiaste en bevlogen bedrijf SENSO Retail B.V.. Zij hebben de afgelopen jaren met diverse bedrijfsactiviteiten al veel moois neergezet. Voor hen het juiste moment om dit uit te breiden met ENGEL. waardoor er nog meer mooie producten gemaakt kunnen worden die onze wereld ‘kleur’ geven. Voor SENSO tijd om vooruit te kijken maar graag kijk ik nog even met jullie terug in dit laatste bericht van mij.

Het begon allemaal bijna 20 geleden in de Jordaan in Amsterdam. Ik maakte de eerste stoffen slinger voor mijn dochter Bibi. Mijn verzameling oude stoffen kwam goed van pas. Nu houd ik van tradities en vond een slinger voor het leven een goed idee. Zo naaide ik de eerste slinger, op de oude naaimachine van mijn oma, zorgvuldig in elkaar. Niet wetende dat twee jaar later de stoffen slingers een gat in de markt bleken te zijn. Hiermee is ENGEL. geboren.

ENGEL. , een speeltuin, een snoepwinkeltje, een droomwereld waarmee ik meer dan 17 jaar het leven kleur heb gegeven. We hebben producten gemaakt die zo veel mensen hebben helpen herinneren ‘het leven te vieren’ en de slingers zelf op te hangen. Als ik zelf de wereld van ENGEL. binnen stap maakt het kleine meisje in mij een vreugde sprongetje. Misschien maakt ENGEL. in jou ook wel het kind een beetje wakker?

De stoffen slingers, onze tassen collectie en nog veel meer decoratieve producten zijn allemaal
producten waar je vrolijk van wordt. Ze zorgen ervoor dat er een glimlach op je gezicht verschijnt. Je hart maakt een sprongetje en je laat je verwonderen net zoals misschien wel bij het zien van een regenboog of de ondergaande zon die de hemel roze kleurt.

In 17 jaar tijd groeide ENGEL. naar een volwassen bedrijf waarin niet meer alleen de stoffen
slingers op vele plekken wapperen maar ook de rijke collectie tassen wereldwijd te vinden is.

Oneindig veel herinneringen, samenwerkingen, fantastische klanten en avonturen maken dit tot een bijzondere tijd voor mij en mijn collega’s. In het bijzonder Aisa met wie ik in 12 jaar tijd zo veel heb gelachen en zo graag mee samen heb gewerkt. Regelmatig spraken wij de woorden:‘Gelukkig wordt het nooit saai!’

Als jij dit leest ben jij ook vast één van die mensen die ik dankbaar ben, met wie ik heb gelachen of mee heb samengewerkt. Of misschien ben je één van die mensen die de liefde van ENGEL. heeft gezien, gevoeld of hieraan heeft bijgedragen op welke manier dan ook.

Alle klanten groot of klein, jullie zijn ons altijd trouw gebleven en hebben ons gezien. Ik ben ongelofelijk dankbaar voor alles wat jullie voor ENGEL. en voor mij mogelijk hebben gemaakt.

Vandaag vertel ik trots dat ik de moed heb gehad om los te laten, dankbaar te zijn, te vertrouwen en de nieuwe eigenaren volledig te verwelkomen. ENGEL. is volwassen en gaat haar eigen weg en wat is er een geruststellender idee als je weet dat ze in goede handen is en op eigen benen kan staan.

Alex en Lisa heel veel succes, geluk en plezier met ENGEL. Bedankt voor jullie vertrouwen en ik weet zeker dat jullie nog heel veel mooie producten gaan maken waar mensen blij van worden. ENGEL. is volwassen geworden, voor mij nu tijd om los te laten.

Liefs,
Sabien