De mooiste cadeaus zonder verzendkosten

Vandaag tippen we je weer een aantal fijne cadeaus, die je vanaf vandaag (tot en met 5 december) vanaf €25,00 zonder verzendkosten besteld! Voor dat lieve kind wat zo enorm van de natuur houdt, voor de creatieve schoonzus die niet vies is van een paar uurtjes frabelen of gewoon – je raadt het al – voor jezelf. Speciaal voor de december maand zochten wij de mooiste items van Studio Roof voor je uit, waaronder deze prachtige blauwe libelle (die je als een trofee aan de muur kunt hangen) en de stoere kever genaamd vliegend hert!

Gebruik de code: ‘SINT 2017′ om je aankopen zonder verzendkosten  te laten bezorgen. Geldig tot en met 5 december aanstaande.

Vers van de pers zijn deze super toffe DIY styling boeken, ook van Studio Roof, verkrijgbaar in twee varianten: eentje met gekleurde bladeren (bovenstaande foto) en een variant met groene bladeren. Elk boek barst van de inspiratie, stylingtips én heel veel bladeren die je zelf uit kunt knippen. Wij bruisen inmiddels van de ideeën en kunnen niet wachten om ermee aan de slag te gaan!
Vergeet niet een kijkje bij de SALE te nemen, ook hier vind je nog heel veel leuke items voor fijne prijsjes.