Black fri-yay

Wij maken van deze ‘Black Friday’ een heuse ‘Black Fri-yay’ en geven hem wat kleur door jou te trakteren op heel veel winterse ENGEL. producten met maar liefst 30% korting. Zelfs onze nieuwe caketoppers – waar jij tijdens het kerstdiner echt de blits mee kunt maken – koop je nu in de webshop met een deze korting. Niet gek toch, met de feestdagen in het vooruitzicht?

Snuffel maar eens lekker in de categorie ‘Black Friday’ en sla nu de mooiste winter- en kerstdecoratie in, zodat je er de hele maand december gezellig bij zit. Hoe leuk is onze DIY adventskalender? Zeker als je hem vult met éeén van onze ENGEL. puzzels, die precies uit 24 stukjes bestaan. Je hangt hem eenvouding om met ons winterse maskingtape, waarop autootjes af en aan rijden met kerstbomen op hun dak.

De prachtige witte vilten confettislinger is niet alleen mooi tijdens de feestdagen, maar staat ook mooi in een baby- of kinderkamer. Deze zes meter lange slinger is prachtig verpakt en uitermate geschikt als schoencadeau. Om het feest compleet te maken zijn er witte honeycombs, poms, grote én kleine sneeuwsterren. Die laatste worden geleverd met envelopjes zodat je ze ook als kerstkaart kunt versturen.

Hou jij van kleur kies dan voor een vrolijke DIY slinger (‘be a star’ of ‘everlasting’), de neon poms en stuur je liefste vriend(inn)en een appel honeycomb, want ook deze worden met een envelopje geleverd. Je kan ze uiteraard ook lekker zelf houden.

Klik hier onze Black Friday producten met 30% korting te kopen.

Let op: de korting wordt automatisch in je winkelmandje berekend.