bij sabien op bezoek

Bij Sabien op bezoek gaan is altijd een klein feestje, zij heeft een kleurrijk en super inspirerend huis (je las er eerder al hier over) en weet de fijnste (koffie-)plekjes op IJburg te vinden. We beginnen dan ook met een heerlijke latte en een zo mogelijk nog lekkerdere carrotcake bij de Bakkersfiets, door wie Sabien ook haar brood aan huis laten bezorgen, verser kan gewoon niet! Een echte aanrader als je Ijburg eens mocht bezoeken.

Omdat Sabien onlangs de sleutel van haar nieuwe huis heeft gekregen en dus binnenkort haar huidige stulpje gaat verlaten leek het ons een mooi moment om een paar kiekjes van haar vrolijke interieur te delen, wij weten bijna zeker dat jullie hier heel blij gaan worden: instant happiness gegarandeerd!

Bij binnenkomst valt meteen de Best of ENGEL. vlaggenlijn op, deze hangt hier nog vanwege jarige dochter Mijntje, die – super leuk – haar boeken kaftte met het ENGEL. cadeaupapier. Op de bank ligt Koos, de ENGEL. labradoodle (niet te koop!). Koos en Sabien zijn onafscheidelijk, deze krullenbol mag zelfs mee naar kantoor.

Ben jij ook zo dol op huizen waarin geleefd mag worden? Waarin vintage moeiteloos wordt gecombineerd met design, budget én ENGEL. producten. Sabien heeft dat mixen en matchen werkelijk tot een kunst verheven, met een gezellig huis – waar vooral aan de eettafel wordt geleefd – als eindresultaat.

Zeg nou zelf, op dit grafische behang – wat overigens gewoon van Karwei is – staat deze oude koekkoeksklok toch te gek? Voor de bank staat Sabien haar lievelingstas, de grote shopper met olifantjesprint van Jurianne Matter. Vanuit de woonkamer loop je zo het groene balkon op, wat overigens groot genoeg is om een paar van deze vrolijke Fermob stoelen neer te zetten. En met dit prachtige herfstweer is het daar nog steeds heerlijk toeven…

Hopelijk geniet jij er ook nog even van!!