Back to school sale

De zomervakantie loopt stilletjes aan overal op zijn einde, de scholen beginnen weer. Opgeladen en energiek beginnen we aan een nieuw (school-)jaar, een mooi moment voor ons om de bezem – nogmaals – door de webshop te halen. En jij geniet daar lekker van mee tijdens onze Back To School sale, dus sla nu je slag met 50% korting. Vergeet de jarige vriendjes en vriendinnetjes niet (we hebben veel leuke items die door de brievenbus passen), denk aan 5 december en vooral aan jezelf.

Met onze feesthoedjes kun je elke dag het leven vieren, leverbaar in vier verschillende prints, om zelf in elkaar te zetten. Er zit ook een grote envelop bij, voor het geval je iemand anders een klein feestje gunt. Ook leuk is het Sticky Garland boekje, hiermee maak je in een handomdraai de allerleukste mini slingertjes. Ook ons tape (ook het winter tape!) is in de sale, wij gebruiken het bijna dagelijks, bijvoorbeeld om die kleine slingertjes mee op te hangen.

Voor je laptop en/of iPad hebben wij de mooiste hoezen: windmolentjes, ijsjes, feesthoedjes…Keuze genoeg voor iedereen en ook deze koop je nu met een fijne korting van 50%. Bovendien hebben we ook nog wat fijne shoppers en dit schattige rugzakje met tipi’s op voorraad. Misschien was jij nog op zoek naar een vrolijke etui, die vind je in de Back To School sale.