appelplukdag 2017

Weer of geen weer, afgelopen zaterdag moesten en zouden we appels gaan plukken tijdens de jaarlijkse appelplukdagen. De dames lieten zich er door een buitje niet van weerhouden. Want wat is er nou leuker dan je eigen appels plukken, in appelkratjes rond gereden worden door de boomgaard en springen op een immens groot appel-springkussen?

In een mum van tijd werden hun ENGEL. appelrugzakken – nu zolang de voorraad strekt met een fijne korting verkrijgbaar in de webshop – gevuld met de mooiste, roodste en sappigste appels. Bij het wegen bleken de meisjes maar liefst negen kilo appels geplukt te hebben. Drie keer raden wat wij de komende weken eten! Appeltaart! Binnenkort delen we het allerfijnste recept.

Naast het feit dat de meiden het heel gezellig samen hadden is een bezoek aan de boomgaard natuurlijk heel leerzaam. Zo weten ze nu waarom de appelboer bijen in zijn boomgaard houdt (voor de bestuiving) en dat de Jonagold het lekkerst is wanneer hij heel rood is. In dat geval moeten onze ENGEL. appeltjes wel héél erg lekker zijn!