aan tafel

Aan tafel gaan wordt opeens een klein feestje met deze twee prachtige nieuwe kinderserviesjes. Wellicht had je de slingers al gespot in een eerder blogbericht of op Instagram, beide dessins zijn een ontwerp van Jurianne Matter. Tja, en dan kan het gewoon niet missen: de serviesjes zijn nog mooier geworden dan we hadden durven dromen.

De mooie kleurtjes, de verfijnde details en de toch zo herkenbare dieren, welke kleine eter wordt hier niet vrolijk van? Speciaal voor dit setje ontwikkelden we een nieuw kommetje met een platte bodem zodat deze niet zo makkelijk om kan gaan en een fraai plat bordje met een klein opstaand randje. En voor de dreumes of peuter die het ‘zelluf’ wil doen voegden we een vrolijk bestekje toe. Hap-hap-hap!

De serviesjes zijn natuurlijk hét perfecte cadeautje voor elke één-, twee-, drie- en zelf vierjarige én is uitermate geschikt om als kraamcadeau te geven. Wat is jouw favoriet? De stoere rode leeuw met op zijn rug een okergele peer en op zijn staart een blauwe appel? Of werd jij verliefd op het roze schaapje met op haar koppie een kleine rode appel?

Enne…wil jij je kleine eter met een gezonde, lekkere én snelle maaltijd verrassen, maak dan deze broccoli muffins – wij bakten ze namelijk in een muffin bakblik – naar het recept van Me to We. Maak er maar een paar extra, want zelfs wij hebben ervan gesmuld! (overigens kan dat ook komen omdat we geen peuters en kleuters meer hebben…)