2022 het jaar van verbinding en harmonie

Als we de numerologie mogen geloven dan staat het jaar 2022 voor harmonie en verbinding. Persoonlijk klinkt dat me als muziek in de oren. Het stond dan ook vast dat er ook voor 2022 weer een prachtige nieuwe kalender moest komen.

Een kalender waar je al die momenten van verbinding met jezelf of anderen een plekje kan geven. Gelukkig is er ook voldoende plek voor alle praktische informatie zoals schoolvakanties, feestdagen of sportactiviteiten.

Op veler verzoek zijn de kalenders met houten houder weer ruim op voorraad. Natuurlijk is de vulling ook weer verkrijgbaar voor iedereen die al in het bezit is van de houten houder.

Samenwerken met sociale werkplaatsen is in deze tijd een uitdaging, ook het verkrijgen van hout en personeel is minder vanzelfsprekend geworden. De houten houder moest er komen, en om dit mogelijk te maken hebben we onze eigen werkplaats ingericht. Mijn lieve en creatieve vriendinnen hebben het mogelijk gemaakt. Met veel geduld werden de houtjes op maat gezaagd, meer dan 5000 gaatjes geboord en met hulp van onze kinderen is het eindproduct met liefde ingepakt.

Als je alles door je handen laat gaan bij het tot stand komen van een product, dan ga je echt houden van al de materialen en het werk. Het begint bij het ontwerp, verzamelen van alle materialen, het drukproces, de kleuren checken en last but not least het verpakken van de producten. Om dan nog maar niet te spreken over de weg die de kalender af legt van het magazijn tot aan de muur. Als ik hier bewust bij stil sta verandert onmiddellijk de manier waarop ik zelf naar de winkel ga en producten aanschaf.

Op het moment dat het product tot leven komt aan de muren van verschillende huishoudens, maakt mijn hart een sprongetje. Het feest kan dan pas echt beginnen! De enthousiaste reacties van de eerste ontvangers maken me blij en tevreden.

Ik zie de betrokkenheid van de kinderen die graag mee willen helpen om voor de kalender een mooi plekje te vinden. (dank Linda en Ook willen zij natuurlijk als eerste hun eigen verjaardag op de kalender schrijven. En misschien soms enigszins teleurgesteld omdat deze maand nu net niet hun favoriete kleurcombinatie heeft.

Kom maar op met 2022!